Mainos

There seems to be an error with the player !

Copyright 2011 All rights reserved Virtain Sukka

Yritys | Verkkokauppa | Yhteistyössä | Yhteystiedot
vs-1.jpg

Tervetuloa Virtain Sukan sivuille !

Sukkamalleihimme pääset tutustumaan näillä sivuilla verkkokaupassamme. Linkki verkkokauppaan löytyy tämän sivun yläreunasta. Valmistamme sukat ammattitaidolla, käyttäen kaikissa tuotteissamme tunnettujen valmistajien laadukkaita raaka-aineita, esim. ranskalaista  Caulliezin kampapuuvillaa, asiakkaidemme parhaaksi. Korkealuokkainen raaka-aine antaa sukalle, paitsi kestävyyttä, myös jalkaa hyväilevää mukavuutta, joka kestää aikaa.

Froteesukissamme frotee ei rajoitu vain jalkapohjaan, vaan sukka on kokonaan froteeta resorilta sukan kärkeen asti.  Kaikkien sukkamalliemme resorit on pyritty valmistamaan niin että ne eivät kiristä liikaa.

Erityisesti kiristämättömästä joustinneulos sukastamme olemme saaneet runsaasti positiivista palautetta diabeetikoilta, kuin myös monista muista jalkoihin vaikuttavista sairauksista kärsiviltä henkilöiltä, joilla on ollut ongelmana löytää miellyttävät, laadukkaista raaka-aineista valmistetut kiristämättömät sukat.

Sileäneulossukasta valmistamme, perinteisen mallin ohella myös yksilöllisiä nimisukkia valitsemallasi nimellä / tekstillä. Malliin voit tutustua verkkokaupassamme.

Joustinneulos sukasta valmistamme tilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaan myös suuria kokoja (yli 48).  Valmistamme mallin ja lähetämme sen asiakkaalle hyväksyttäväksi. Asiakkaan hyväksyttyä mallin valmistamme sukat. Tilaustyön minimimäärä on 20 paria. Tilaustyönä valmistettujen sukkien hinta sovitaan erikseen.

Jälleenmyyjä, ota yhteyttä, artikkelimme voi olla juuri sinun liiketoimintaasi sopiva, laadukas ja persoonallinen !

Valmistamme myös mainos / liikelahjasukkia.  Yrityksen rahat kuuluvat pankkitilille, mutta yrityksen nimi on hyvä laittaa sukan varteen ! Kysy tarjousta !

Käytännöllinen vinkki:  Jos perheen sukat sekoavat pyykissä, hyvä ratkaisu on neuloa sukan valmistusprosessissa  jokaisen perheenjäsenen sukkiin omat nimikirjaimet sukan varteen heti resorin jälkeen, jolloin ne eivät näy esim. housun lahkeen alta.


Lainauksia joustinneule sukistamme saaduista asiakaspalautteista:

"Olen diabeetikko, eikä minulla ole koskaan ollut tällaisia sukkia, nämä ovat loistavat ! Tuntuu kuin ei olisi sukkia jalassa lainkaan."

"Näitä sukkia olen etsinyt 20 vuotta, nyt ei tavitse enää etsiä. Minulla on paha diabetes, enkä voi pitää kiristäviä sukkia."

"Asun Pohjois-Suomessa, ja ostin lomareissullani Virrroilta 3 paria joustinneulossukkianne. Nyt harmittaa kun en ostanut enempää. Minulla on sekä diabetes että paha allergia, ja minun on ollut vaikeaa löytää sukkia joita voin pitää. Nämä sukat sopivat minulle hyvin, voitteko lähettää näitä minulle lisää postissa ? "